Smeets Tegels komt naar je toe

Je zoekt nieuwe tegels voor in je oude of nieuwe huis en je weet niet waar je moet beginnen. Er is ook zoveel keuze en er zijn zoveel mogelijkheden. Wij snappen heel goed dat je soms door de tegels de muur niet meer ziet. En dat je niet staat te springen om veel winkels af te gaan op zoek naar de perfecte tegel. Daarom komen wij vanaf 1 december 2018 heel graag naar jou toe om je te adviseren.

 

Wij, Lars en Fleur, kiezen er bewust voor om de deuren van onze fysieke winkel (tijdelijk) te sluiten en om ons volledig te richten op een persoonlijke en deskundige service aan huis. Wij nemen je met alle liefde een hoop zoek- en regelwerk uit handen, je hoeft niet meer stad en land af en je hebt met ons meteen de juiste kennis aan tafel zitten. Onze missie is om je te ontzorgen en om zo bij te dragen aan jouw woongeluk.

Indien gewenst zorgen wij ook voor een totaal interieurconcept, van ontwerp tot de afwerking. Lars is Master of Interiordesign en hij voorziet je graag van een advies op maat. We werken hiervoor altijd met de juiste vakmensen, waaronder uiteraard hele goede tegelzetters.

Waar kun je beter kiezen wat je wilt, dan in de ruimte waar de tegels moeten komen? Wij kijken met je mee en geven een deskundig advies op maat. De kwaliteit van onze tegels, onze betrokkenheid en daarnaast het vakmanschap en onze jarenlange ervaring, dát is waar Smeets Tegels al 111 jaar voor staat.

Afspreken doen we wanneer het jou uitkomt. ’s Avonds, ’s ochtends of in het weekend: wij komen naar je toe! We meten, adviseren en als je een keuze hebt gemaakt, zorgen we voor de bestelling en de levering. Wil je er nog een nachtje over slapen? Dat kan! We laten met alle liefde een paar monsters achter, zodat je er nog een paar keer naar kunt kijken voor je een keuze maakt.

Graag tot ziens!
‘Jouw zaak als het om tegels gaat!’
Lars en Fleur Smeets – Hautmans

Maak hier een afspraak